Hotel Anvelope

DE CE TREBUIE SCHIMBATE ANVELOPELE ?

Anvelopele se schimba datorita uzurii, conditiilor atmosferice sau pentru obtinerea unor performante superioare legate de siguranta, manevrabilitate si control. Fiecare marca si tip de anvelopa are caracteristici ce o individualizeaza incercand sa se impuna prin pret, calitate sau raportul pret/calitate.

Conform art.28 din Ordonanta 195/2002 constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, fara ca acestea sa fie dotate cu anvelope de iarna.

De asemena legislatia prevede ca incepand cu data de 1 noiembrie 2012 comerciantii trebuie sa afiseze pentru anvelope o eticheta privind trei criterii de performanta: cel al consumului de combustibil, al sigurantei si cel al nivelul scazut de zgomot.

DE CE TREBUIE SA SCHIMBAM ANVELOPELE DE VARA CU CELE DE IARNA ?

franare optima
– prin echiparea cu anvelope de iarna se reduce distanta de franare
manevrabilitate sporita
– lamelele cu care sunt prevazute anvelopele de iarna actioneaza ca niste „gheare” care se infig in zapada imbunatatind tractiunea.
Stiati ca impotriva opiniei generale anvelopele de iarna NU se uzeaza mai repede decat anvelopele de vara; acest lucru va permite sa montati din timp anvelopele de iarna, astfel incat sa nu fiti luat prin surprindere de vremea rea.


ESTE NECESARA ECHIPAREA CU 2 SAU CU 4 ANVELOPE DE IARNA?

Cu doua anvelope de iarna , montate pe osia motoare, se imbunatateste doar punerea in miscare a vehiculului.Pentru un control deplin asupra masinii si pentru rularea in conditii de deplina siguranta, recomandam montarea anvelopelor de iarna pe ambele osii.


DE CE SA SCHIMB ANVELOPELE LA AUTO MOLDOVA ?

Auto Moldova dispune de personal calificat si aparatura necesara montarii tuturor tipurilor de anvelope.

Punem la dispozitia clientilor si un hotel in care anvelopele sunt „cazate” cu respectarea stricta a recomandarilor producatorilor  asezare, temperatura, ventilatie.