Promotii Service Dacia

Campanie accesorii de iarnă Dacia Service

desfășurată în perioada 20 decembrie 2021 – 28 februarie 2022.

campanie anvelope iarna dacia

PROMOȚIE ACCESORII DE IARNĂ

Dacă vrei să te bucuri de iarnă, trebuie să te echipezi cum se cuvine. Pornește la drum cu încredere, îți oferim accesoriile necesare pentru a-ți face drumurile la volan cât mai plăcute.
  • Reduceri minime de 20% pentru portbagaj de pavilion, apărători de noroi, bare de pavilion, protecții de portbagaj.
  • Reduceri minime de 10% pentru suport de schi.

Ai investit atâția bani în schiuri, acum trebuie să le dai locul lor pe mașină. La Dacia Service ai suport de schi Thule redus cu minim 10%.

Vezi Regulamentul Campaniei  aici.

Programează-te în service și descoperă oferta potrivită mașinii tale.

Barele transversale sunt baza de prindere pentru cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri, suporturi pentru alte accesorii. Acestea sunt ușor de instalat și respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Când pleci în concediu, parcă ai lua toată casa cu tine. Ia-ți bare de pavilion Dacia și profită de reducerea minima de 20%.

Cutiile de portbagaj au rolul de a transporta în condiții optime de siguranță bagajele pentru concediu, echipamentele sau alte obiecte. Acestea prezintă un spațiu de depozitare de 400 litri, respectiv 480 litri și se potrivesc cu toate barele de pavilion transversale Dacia.

Dacă tot ți-ai luat bare de pavilion, completează și cu o cutie de portbagaj.

Ți-am pregătit o reducere de minim 20%.

Aparatorile de noroi au rolul de a proteja mașina de deteriorarile provocate de pietre și murdarie și în același timp contribuie la siguranța în trafic.

Alege aparatori de noroi Dacia reduse acum cu minim 20%.

Protecțiile de portbagaj sunt durabile, anti-alunecare, rezistente la apă și au rolul de a proteja compartimentul de bagaje de murdărie și umezeală.

Cât e iarna de lungă ai protecții de portbagaj reduse cu minim 20%.

Servicii aditionale

itp piatra neamt

tractare gratuita neamt

hotel anvelope piatra neamt