Atelier Mecanica Multimarca

Daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de masina ta, trebuie sa o ingrijesti corespunzator si conform recomandarilor date de constructor, atat pe perioada garantiei cat si extra.

Suntem alaturi de tine si masina ta, si te asteptam in una din locatiile Auto Moldova din Piatra Neamt sau Roman cu toata gama de operatiuni de intretinere si reparatii

Operatii de intretinere

 • Inspectii service si revizii
  Recomandam efectuarea acestor inspectii si revizii conform caietului de service sau la orice schimbare a functionalitatii autoturismului!

 • Schimb ulei si filtre corespunzatoare
  Recomandam schimbarea uleiului si filtrelor aferente la intervalul sugerat de producator, si anume 20.000 km sau  1 an, in functie de care vrainta apre prima.

 • Verificari de sezon
  Recomandam verificarea autoturismului la inceputul fiecarui sezon (primavara,vara,iarna, etc) sau  inainte de efectuarea unui drum lung (concediu). Aceste verificari includ verificarea bateriei, verificare nivel lichide (antigel, lichid de frana), verificare lumini, etc

 • Instalatii GPL
  Masinile cu instalatii GPL au nevoie de operatii de verificari periodice la fel ca orice alt autoturism, plus cele specifice: inlocuiri filtre, verificari cablaje, etc.
  Suntem autorizati pentru efectuarea operatiilor de intretinere a autoturismelor din gama Dacia, Renault si Nissan cu sistem de alimentare GPL.

 • Verificare instalatie aer conditionat/clima
  Se verifica presiunea si nivelul lichidului de racire in intreaga instalatie de climatizare cu ajutorul echipamentelor recomandate de producator. Daca necesita improspatare, efectuam operatii de curatare a intregului sistem de climatizare  si completare, in caz de nevoie.

 • Verificare geometrie directie
  Daca dai drumul usor la volan si masina ta nu-si mentine traiectoria dreapta, atunci trebuie sa apelezi la reglarea geometriei rotilor.  Acest  lucru are o importanta deosebita pentru siguranta ta si a pasagerilor tai, precum si in uzura neunifiorma a anvelopelor.

 • Montare accesorii auto
  Faptul ca nu-ti poti monta singur un accesoriu, nu inseamna ca nu trebuie sa ti-l cumperi. Te ajutam sa montezi cu profesuionalism orice fel de accesoriu de origine.

  Servicii aditionale

  Operatii de reparatii

  • Reparatii mecanice
   Efectuam reparatii uzuale de intretinere (ulei, filtre, etc), sisteme de franare (placute, discuri, etriere, pompe, etc), sisteme de directie (casete de directie, brate, bucse, bielete, etc), sisteme de suspensie (amortizoare, arcuri, flanse, etc), sisteme de evacuare (tobe, sonde lambda,), sisteme de injectie, sisteme de aprindere.

  • Reparatii electrice
   Verificare si diagnoza a tuturor sistemelor masinii

  • Reparatii la sistemul de alimentare GPL
   Suntem autorizati pentru efectuarea reparatiilor la sistemul de alimentare GPL pentru toate masinile din gama Dacia, Renault si Nissan.