Promotii Service Renault

Campanie Accesorii de iarna

desfășurată în perioada 20 decembrie 2021 – 28 februarie 2022.

Lasă-te inspirat de reducerile de iarnă și asigură-te că mașina ta este accesorizată corespunzator pentru orice călătorie. Până pe 28 februarie 2022 poți beneficia de:

  • Reduceri minime de 10% pentru suport de schi.
  • Reduceri minime de 20% pentru portbagaj de pavilion, apărători de noroi, bare de pavilion, protecții de portbagaj.

Vezi Regulamentul Campaniei  aici.

Programează-te în service și descoperă oferta potrivită mașinii tale.

Suportul de schi Thule menține și transportă în siguranță schiurile și snowboard-urile moderne, cu ajutorul unor brațe de căuciuc foarte moi care se prind fără a zgâria suprafața. Suporturile pentru schiuri cu prindere pe bare transversale sunt o modalitate simplă și economică de a transporta schiurile în exteriorul mașinii. Se pot trasporta până la șase perechi de schiuri.

Profită acum de reducerea de minim 10% la suportul de schi Thule Snowpack 4 sau 6 perechi.

Barele transversale sunt baza de prindere pentru cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri, suporturi pentru alte accesorii. Acestea sunt ușor de instalat și respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Ai minimum 20% discount la barele de pavilion ca să poți transporta ce vrei tu pe mașină.

Cutiile de portbagaj au rolul de a transporta în condiții optime de siguranță bagajele pentru concediu, echipamentele sau alte obiecte. Acestea prezintă un spațiu de depozitare de 380 litri, 480 litri, respectiv 630 litri și se potrivesc cu toate barele de pavilion transversale Renault.

Orice volum ai preferat, îți iei portbagaj de pavilion cu minimum 20% reducere!

Aparatorile de noroi au rolul de a proteja mașina de deteriorarile provocate de pietre și murdărie și în același timp contribuie la siguranța în trafic.

Alege apărătorile de noroi cu minimum 20% discount și protejează-ți mașina de intemperii!

Protecțiile de portbagaj sunt durabile, anti-alunecare, rezistente la apă și au rolul de a proteja compartimentul de bagaje de murdărie și umezeală.

Fără umiditate și murdărie în portbagaj! Achiziționează protecțiile cu minimum 20% reducere.

Servicii aditionale